STØT OS
med et engangsbeløb

BLIV MEDLEM

KLIK HER

KREDITKORT

MOBILEPAY

780411

OVERFØRSEL

Skjern bank

7780 - 0002121176

 

BLIV MEDLEM

Det koster 100 kr. om året, at være medlem af Pindsvinevennerne i Danmark. Som medlem modtager du vores medlemsblad “Pindsvinevennen” to gange årligt og er med til at vi fortsat kan hjælpe de danske pindsvin i nød. 

 

Medlemskabet er gældende til og med april 2020, hvorefter det fornys via fremsendt girokort. Det vil derefter være muligt at tilmelde sig Betalingsservice. Når din betaling er registreret, vil du modtage et velkomstbrev med det sidst udkomne medlemsblad samt foreningens vedtægter.

 

Du kan naturligvis opsige dit medlemskab til enhver tid.

Medlemskab

100.00krPris

Betænk os i dit testamente

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som vil oprette gratis simple testamenter eller et legat for dig, der vil støtte os. Du kan bruge Legal Desks formular uanset, om du allerede har et testamente eller ej.

 

Du kan støtte Pindsvinevennerne i Danmark gennem dit testamente. Du kan oprette et legat, testamentere et beløb eller en procentdel af din arv – og når du testamenterer et beløb til os, skal du ikke betale arveafgift.

Pindsvinevennerne i Danmark er afhængige af bidrag for at kunne fortsætte vores arbejde for nødstedte og tilskadekomne pindsvin samt moderløse unger. Hvis du betænker os i dit testamente, går hele beløbet ubeskåret til Pindsvinevennerne i Danmarks arbejde.

Opret nemt et legat online

Når du laver et testamente, kan du vælge at give et bestemt beløb – et legat – til en person eller forening. Et legat ændrer ikke på, hvem der i øvrigt arver efter dig, og du kan lave det, uanset om du allerede har oprettet et testamente eller ej.

 

Du kan nemt og gratis lave et fuldt testamente online via Pindsvinevennerne i Danmark’s samarbejdspartner Legal Desk og i den forbindelse oprette et legat:

Du kan prøve løsningen gratis, helt uforpligtende – det bliver ikke bindende, før du vælger at underskrive det fysisk. Du vælger også selv, om du vil underskrive legatet foran notar eller foran vitterlighedsvidner.

Du kan oprette dit legat hos Legal Desk her

Pindsvinevennerne i Danmark

CVR: 27315135

Frydenlunds Allé 75, st.th.
8210 Århus V

pindsvin@pindsvin.dk
+45 3014 1665